Betaalmogelijkheden

Wij bieden u verschillende betalingsmogelijkheden. We lichten de betalingsmethoden hieronder toe. Vragen bel: 085-060 58 68

iDeal
Het is inmiddels de meest gebruikte betalingswijze voor de meeste Nederlanders die online bestellen. Na het invullen van uw verzendinformatie wordt u doorgestuurd naar de online bankieromgeving van uw eigen bank. De gegevens van uw bestelling worden automatisch overgenomen. Nadat u bevestigt, betaalt u de factuur vanaf uw eigen bankrekening. Betaling via iDeal is gratis.

Betalen bij aflevering  
U kunt bij onze aflever chauffeur het totaal bedrag contant afrekenen of de betaling voldoen middels een pin transactie.(mobiele pinautomaat)
Betaling of aanbetaling vooraf is bij deze keuze niet nodig.

Betalen middels een overboeking  
Een betaling per overboeking is ook mogelijk. U ontvangt dan vooraf aan de levering van ons een factuur welke u mag overboeken. Let er wel op dat deze betaling door ons moet ontvangen zijn voordat het product wordt geleverd. 

Afhalen in onze showroom
U mag uw bestelling ook afhalen in onze showroom. Voor bestellingen afhalen verzoeken we u om de bestelling te betalen via de ideal betaalmethode. In het opmerkingenveld op de betaalpagina geeft u aan dat u uw bestelling wilt ophalen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling voor u klaar staat.

Openingstijden showroom:
maandag t/m vrijdag: 9:00 uur – 17:00 uur
zaterdag op afspraak