Nachtkastjes

Naast de hoog laag bedden, heeft Thuiszorgbed Voordeel ook een ruim assortiment aan nieuwe en tweedehandse nachtkastjes. De nachtkasten van Thuiszorgbed Voordeel zijn speciaal ontwikkeld voor de hoog laag bedden. In onze showroom kunt u ons assortiment nachtkasten bekijken en direct kopen. Wilt u het nachtkastje liever laten thuisbezorgen, dan kan dat ook. Wij bezorgen door heel Nederland.

Nachtkasten bij hoog laag bedden

De nachtkastjes van Thuiszorgbed Voordeel zijn speciaal ontwikkeld voor de hoog laag bedden. De hoogte van deze nachtkastjes is ideaal voor naast uw hoog laag bed. Ze zijn verrijdbaar en kunnen dus makkelijk verplaatst worden. Zo staan de nachtkasten niet in de weg wanneer u verzorgd wordt, of uit bed wilt stappen. Daarnaast hebben deze nachtkastjes een uittrekbaar dienblad. Dat maakt het eten of drinken op bed een stuk makkelijker. Ook hebben de kastjes een lade die aan beide zijden uitschuifbaar is. Het maakt dus niet uit aan welke kant van uw bed het nachtkastje staat.

Voordelen nachtkastjes Thuiszorgbed Voordeel

  • Ideale hoogte voor het plaatsen naast een hoog-laag bed
  • De nachtkastjes hebben wieltjes en zijn dus makkelijk verplaatsbaar
  • Inclusief dienblad dat u uit kunt trekken om deze boven uw bed te zetten
  • De nachtkastjes beschikken over een lade die aan beide kanten uitschuifbaar is
  • Thuiszorgbed Voordeel heeft zowel nieuwe als gebruikte nachtkasten in het assortiment

Bezorging van de nachtkastjes

Bij Thuiszorgbed Voordeel hebben wij naast een zeer ruim assortiment hoog laag bedden tweedehands en hoog laag bedden nieuw, ook een groot aantal nachtkastjes op voorraad staan in onze showroom. Bestelt u het nachtkastje tegelijk met een hoog laag bed? Dan bezorgen wij naast het hoog laag bed ook het nachtkastje bij u thuis voor het complete bedrag van € 75,-.Uiteraard is afhalen bij onze showroom ook mogelijk.