Nieuwe hoog laag bedden

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw hoog laag bed, bent u bij Thuiszorgbed Voordeel op de juiste plek. Ook met nieuwe hoog laag bedden zijn wij de voordeligste van Nederland.

Heeft u vragen, bel ons gerust.
Tel: 085 060 58 68

Extra maatregelen coronavirus:
Wegens een grote vraag naar onze hoog-laag bedden blijven wij deze voorlopig bezorgen en monteren. Wel hanteren wij extra voorzorgmaatregelen en volgen wij de RIVM richtlijnen op. Ook houden wij de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Heeft u speciale verzoeken m.b.t. de bezorging neem dan gerust contact met ons op. De gezondheid van onze klanten en collega's staat voorop. 

Wat is een hoog laag bed

Voor mensen die in bed verzorgd dienen te worden, is een hoog laag bed een comfortabel bed met veel mogelijkheden. Verzorgers kunnen het bed hoger of lager zetten om blessures te voorkomen, maar ook voor het in en uit bed stappen is een in hoogte verstelbaar bed erg comfortabel. De bedbodem van een hoog-laag bed is in zijn geheel verstelbaar waardoor de voeten bij het uit bed stappen makkelijk op de grond geplaatst kunnen worden. Thuiszorgbed Voordeel heeft een ruim assortiment nieuwe hoog laag bedden, maar ook voor een tweedehands hoog laag bed kunt u bij ons terecht.

Voordelen nieuw hoog laag bed

Wanneer jij of iemand in uw omgeving zorg in bed nodig hebt, is het verstandig een hoog laag bed te kopen. U kunt bij Thuiszorgbed Voordeel onder andere terecht voor nieuwe verpleegbedden. Een hoog laag bed biedt veel voordelen ten opzichte van een normaal bed:

  • de verzorger kan het bed naar zijn gewenste hoogte brengen om u te verzorgen zonder dat hij daarbij zelf blessures of rugklachten oploopt
  • het in en uit bed stappen wordt makkelijker, wanneer u het bed naar de gewenste hoogte kunt brengen
  • het bed opmaken kan op een door u gewenste hoogte en u hoeft dus niet te bukken
  • je kunt makkelijk onder het bed door stofzuigen wanneer u het bed hoger zet
  • een nieuw hoog laag bed heeft naast de volledige garantie van drie maanden tevens fabrieksgarantie

Een nieuw hoog-laag bed kopen

Bij Thuiszorgbed Voordeel kunt u uw hoog laag bed kopen. Door de ruime keuze in nieuwe hoog laag bedden, die u bij ons vindt, is er altijd wel een geschikt bed voor u beschikbaar. Wanneer je een nieuw hoog laag bed koopt, heb je naast onze garantietermijn van drie maanden ook nog fabrieksgarantie. Ook is het mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten bij onze bedden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Liever een tweedehands hoog laag bed kopen? Ook dat is mogelijk bij ons. Daarnaast kun je bij Thuisbed Voordeel ook een hoog laag bed huren voor een bepaalde periode. En zoek je bij je hoog laag bed nog een zorgmatras of nachtkastje, dan kun je hiervoor ook bij ons terecht. Je kunt dit alles uiteraard in Hoogeveen ophalen, maar wij bezorgen en monteren ook in heel Nederland voor het bedrag van € 75,-.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op door te bellen naar 085-060 58 68 of vul het contactformulier in.

Beoordeling

Betaal online met iDeal title= 

Of betaal middels PIN bij aflevering. Pinnen

Direct naar: Ziekenhuisbed | Hoog laag bed | Verpleegbed | Zorgmatras

© Thuiszorgbedvoordeel.nl | Magento webwinkel realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.