Seniorenbed tweedehands

Bent u op zoek naar een senioren bed, maar vindt u de nieuwprijs wat aan de hoge kant? Dan zijn onze tweedehands seniorenbedden wellicht een goede aankoop voor u. U profiteert van alle gemakken van een seniorenbed, maar wel voor een geschikte prijs. Onze gebruikte bedden worden zorgvuldig gecontroleerd en indien nodig hersteld voordat ze in ons assortiment worden opgenomen. U bent dus verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit voor een scherpe prijs.

Een seniorenbed kopen

Bij het ouder worden kunnen soms vervelende complicaties aan uw gezondheid optreden. Uw rug wordt minder en uw lichaam wordt wat stijf. In dat geval wilt u uiteraard ’s nachts volop van een goede nachtrust genieten. Door een comfortabel senioren bed te kopen, bent u verzekerd van een heerlijke nachtrust en doordat u het verpleegbed op de ideale hoogte in kunt stellen voor het in- en uitstappen, wordt dit ook een stuk gemakkelijker. De seniorenbedden tweedehands die u bij ons koopt, zijn eenvoudig elektrisch verstelbaar op hoogte. Dat vergemakkelijkt niet alleen het in en uit bed stappen, maar is ook voor het opmaken van het bed erg fijn. U hoeft niet meer te bukken en daarmee verkleint u de kans op vervelende rugblessures. Tevens kunt u de seniorenbedden bij het hoofdeinde wat hoger zetten. Dat maakt het tv kijken, het eten in bed of het lezen van een boek makkelijker.

tweedehands seniorenbed kopen bij Thuiszorgbed Voordeel

De voordelen van een tweedehands seniorenbed

Een seniorenbed van Thuiszorgbed Voordeel heeft, net als een ziekenhuisbed, als grote pluspunt dat het in hoogte verstelbaar is. Deze hoog laag bedden brengen een aantal voordelen met zich mee:

  • U kunt op gewenste hoogte instappen en het bed weer verlaten
  • Het bed opmaken gebeurt op uw ideale werkhoogte en daarmee verkleint u de kans op rugblessures
  • Het is erg gemakkelijk om onder het bed te stofzuigen
  • Eventuele verzorging kan plaats vinden op de juiste werkhoogte van uw verzorger
  • Een boek lezen of televisie kijken in bed is een stuk comfortabeler met een ruggensteun
  • U kiest uw eigen ideale ligpositie, door bijvoorbeeld alleen het onderste of bovenste gedeelte van uw bed omhoog te zetten

Daarnaast heeft u bij Thuiszorgbed Voordeel een ruime keuze in tweedehands seniorenbedden. Door een seniorenbed tweedehands te kopen, bespaar je kosten terwijl je niet inlevert op de kwaliteit. Onze bedden zijn immers grondig getest en deskundig hersteld.

Thuiszorgbed Voordeel

In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment seniorenbedden tweedehands, ook wel hoog laag bedden, genoemd. Deze bedden zijn uitermate geschikt wanneer u veel tijd in bed door dient te brengen. Bijvoorbeeld na een zware operatie, ziekte, blessure, maar ook bij ouderdom kan een seniorenbed de uitkomst bieden. Wellicht heeft u het bed maar voor korte periode nodig. In dat geval kunt u een seniorenbed huren of een hoog-laag bed huren via Thuiszorgbed Voordeel. Maar ook voor een nieuw seniorenbed of nieuw hoog-laag bed, kunt u bij ons terecht. De bedden kunnen opgehaald worden in onze showroom, maar u kunt deze ook laten bezorgen voor de vaste prijs van € 75,-. Deze prijs is inclusief montage. Wij zetten het bed dus bij u binnen en maken het gebruiksklaar voor u. Meer weten over onze service of wenst u meer informatie over onze tweedehands seniorenbedden te ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.