Hoog laag bedden

Op zoek naar een tweedehands hoog laag bed? Dan bent u bij Thuiszorgbed Voordeel aan het juiste adres. Wij hebben een grote voorraad gebruikte hoog laag bedden en zijn de aller goedkoopste van Nederland en Belgie.

Heeft u vragen bel ons gerust.
Tel 085 060 58 68

Hoog laag bedden tweedehands

Bent u op zoek naar een bed dat u makkelijk in hoogte kunt verstellen? Wanneer u zorg op bed nodig heeft, of iemand in uw omgeving in bed verzorgd dient te worden, is een hoog laag bed, een thuiszorgbed, een goed idee. De verzorging kan het hoog laag bed op de juiste stand zetten, zodat de verzorging optimaal kan plaats vinden. Bij Thuiszorgbed Voordeel kunt u zowel nieuwe hoog laag bedden als tweedehandse hoog laag bedden kopen. Een hoog laag bed tweedehands is al eerder gebruikt, maar wordt uiteraard door ons zorgvuldig getest en eventuele beschadigingen worden indien noodzakelijk hersteld. Vaak zijn de tweedehands zorgbedden nog van goede kwaliteit en zijn er alleen maar kleine beschadigingen aanwezig. Mocht u toch liever een nieuw hoog laag bed kopen, dan hebben wij deze ook in ons assortiment beschikbaar.

Hoog laag bed tweedehands

Eigenschappen gebruikte hoog laag bedden

De meest kenmerkende eigenschap van een tweedehands hoog laag bed is dat deze in hoogte verstelbaar is. Dat maakt het voor de verzorger gemakkelijk. Op deze manier kan hij het bed op de juiste hoogte zetten, zodat onnodige blessures voor de verzorger tot het verleden behoren. Een ander voordeel van een hoog laag bed, is dat u het bed op een gewenste hoogte kunt zetten en makkelijk uit bed kunt stappen. De bedden werken op elektriciteit met een afstandsbediening. Gebruikte hoog laag bedden zijn een stuk voordeliger dan nieuwe hoog laag bedden. Er is altijd wel voor elk budget een tweedehands zorgbed voorradig.

2e Hands hoog laag bed kopen

Thuiszorgbed Voordeel heeft een groot assortiment aan hoog laag bedden tweedehands en nieuw. Tevens bestaat er bij ons de mogelijkheid om een hoog laag bed te huren. U vindt bij ons altijd wel een bed dat aan uw wensen voldoet. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor bijpassende zorgmatrassen", nieuw en tweedehands, en nachtkastjes. In onze showroom kunt u de tweedehandse hoog laag bedden bekijken en eventueel uitproberen. Wanneer u een 2e hands hoog laag bed koopt bij Thuiszorgbed Voordeel, komen wij deze op afspraak bij u thuis bezorgen en monteren door heel Nederland voor het vaste bedrag van € 75,-.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op door te bellen naar 085-060 58 68 of vul het contactformulier in.

Beoordeling

Betaal online met iDeal title= 

Of betaal middels PIN bij aflevering. Pinnen

Thuiszorgbed Voordeel 9,7 /10 - 30 beoordelingen
© Thuiszorgbedvoordeel.nl | Magento webwinkel realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.