Hoog laag bedden

 De voordeligste Hoog laag bedden van Nederland
 Grote voorraad met levertijd vanaf één werkdag
 Wij bezorgen en monteren in heel Nederland en België

Heeft u vragen bel ons gerust.
Tel 085 060 58 68


Bezorging en montage door heel Nederland en België

Een groot voordeel van het kopen van een hoog laag bed bij Thuiszorgbed Voordeel is dat wij de levering en montage zelf doen. Onze medewerkers komen bij u langs voor de bezorging en montage van uw nieuwe of gebruikte hoog laag bed, nachtkastjes of zorgmatras. Vooraf maken we een afspraak, zodat we altijd op een gepast moment langskomen. Onze medewerkers brengen het bed bij u binnen, zetten het op de gewenste plek neer, monteren het in zijn geheel en geven uitleg over het gebruik. En dat alles voor maar € 95,- extra. Bezorging en montage van de hoog-laag bedden geldt voor heel Nederland en België met uitzondering van de waddeneilanden. Voor een levering op de waddeneilanden kunt u contact met ons opnemen. 

Hoog laag bed tweedehands

Tweedehands hoog-laag bed kopen met garantie

Al onze producten worden uitgebreid gecontroleerd en eventuele mankementen worden direct in onze werkplaats gerepareerd. U krijgt u van ons altijd nog drie maanden garantie op onze tweedehands hoog-laag bedden, mochten wij toch iets over het hoofd hebben gezien komen wij dit dus kosteloos vervangen of repareren. Mocht er onverhoopt buiten de garantie periode toch een reparatie nodig zijn, kunnen wij u bijna altijd verder helpen. De meeste producten hebben wij op voorraad liggen in ons magazijn en onze ervaren monteur kan de reparatie bij u thuis komen uitvoeren.

Waarom kiezen voor Thuiszorgbed Voordeel?

Thuiszorgbed Voordeel beschikt over de voordeligste hoog-laag bedden van Nederland en België. U kunt ervoor kiezen om het hoog laag bed te laten bezorgen en monteren. Zo hoeft u zich zelf geen zorgen te maken over het vervoeren van uw nieuwe bed of over het plaatsen in huis. Onze medewerkers komen het hoog laag bed plaatsen en aansluiten. Betaalt u liever niet online? Kies dan voor betaling bij aflevering, dit kan gewoon met onze mobiele pin automaat worden voldaan. Profiteer van onze grote voorraad en snelle levering en altijd garantie ook op onze tweedehands producten.

Online bestellen of bezoek aan onze showroom

Veel mensen vinden het handig om snel online een bestelling af te ronden. Wilt u toch liever eerst de hoog laag bedden uitproberen en bekijken, kom dan gerust langs bij onze showroom in Hoogeveen. Wij zijn erg trots op onze ruime showroom met altijd minimaal 40 verschillende typen hoog laag bedden om te bekijken. Thuiszorgbed Voordeel is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur geopend op afspraak.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op door te bellen naar 085-060 58 68 of vul het contactformulier in.

Beoordeling

Betaal online met iDeal title= 

Of betaal middels PIN bij aflevering. Pinnen

Direct naar: Ziekenhuisbed | Hoog laag bed | Verpleegbed | Zorgmatras

© Thuiszorgbedvoordeel.nl | Magento webwinkel realisatie door De Haan Media. Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.