Hoog laag bed huren

Tijdelijk een hoog-laag bed nodig? Dan biedt Thuiszorgbed Voordeel u de optie aan om een hoog laag bed te huren. De hoog lagen bedden worden door ons geleverd inclusief zorgmatras en (indien nodig) met papegaai. Levering van de zorgbedden wordt door ons zelf gedaan inclusief montage voor het vaste eenmalige bedrag van € 89,-. Uiteraard kunt u de bedden ook zelf ophalen bij onze showroom in Hoogeveen.

Waarom een hoog laag bed huren

Een hoog laag bed is een bed dat op eenvoudige wijze verstelbaar is naar een hogere of lagere positie. Voor het in en uit stappen is het bijvoorbeeld fijn dat u uw voeten op de grond kunt zetten. U zet het hoog laag bed op de juiste hoogte en stapt makkelijk uit of in bed. Ook wanneer u verzorgd dient te worden in bed, biedt een hoog-laag bed uitkomst. De verzorger kan het bed makkelijk verstellen naar de gewenste hoogte. De verzorger krijgt op deze manier geen last van de rug of andere ongewenste blessures. Wanneer de blessure of verzorging tijdelijk is, is het huren van een hoog laag bed een goede optie. Bij Thuiszorgbed Voordeel hebben wij een groot assortiment bedden staan voor de verhuur. Er is er dus altijd wel één beschikbaar voor u.

Voordelen huren hoog laag bed

Een hoog laag verpleegbed biedt vele voordelen. Zeker wanneer u tijdelijk bedlegerig bent vanwege een medische ingreep of een blessure, is een hoog laag verpleegbed huren een goede optie:

  • makkelijk in en uit bed stappen
  • geen blessures voor de verzorger
  • makkelijk onder het bed stofzuigen, zonder te bukken
  • eenvoudig, zonder te bukken, het bed opmaken

Een hoog laag bed biedt niet alleen voordelen wanneer u of iemand in uw omgeving veel in bed ligt. Ook wanneer u een blessure aan bijvoorbeeld uw rug hebt en moeite hebt met het bed opmaken of het stofzuigen onder het bed, is een hoog laag bed ideaal. U hoeft immers niet te bukken bij het opmaken of schoonmaken. U zet gewoon het bed naar de gewenste hoogte.

Hoog laag bed huren

Wanneer u een hoog laag bed gaat huren bij Thuiszorgbed Voordeel, wordt de huurperiode niet vooraf bepaald. Mocht het bed nog langer noodzakelijk zijn dan in eerste instantie gedacht werd, dan is het verlengen in overleg gewoon mogelijk. Het hoog laag bed kan worden opgehaald bij onze showroom in Hoogeveen. Mocht dit om een of andere reden niet mogelijk zijn, dan bezorgen wij en monteren wij het hoog-laag bed voor het vaste bedrag van € 89,-. Dit geldt voor heel Nederland.