Verpleegbedden tweedehands

Wanneer u veel op bed ligt vanwege ziekte, een handicap, blessure of ouderdom, is een verpleegbed erg belangrijk. Bij Thuiszorgbed Voordeel hebben wij veel tweedehandse verpleegbedden, ook wel hoog laag bedden genoemd, te koop. Al deze bedden zijn zorgvuldig getest en eventuele beschadigingen zijn indien noodzakelijk hersteld. Dat maakt de verpleegbedden tweedehands uit onze webshop een goede keuze.

Waarom een verpleegbed kopen

Verpleegbedden zijn er in verschillende uitvoeringen, maar het belangrijkste kenmerk van alle bedden uit ons assortiment is dat ze in hoogte verstelbaar zijn. Niet alleen maakt dat het in- en uitstappen voor u een stuk gemakkelijker, ook uw verzorger heeft er profijt van. Wanneer u na een vervelende blessure, ziekte of handicap vaak op bed ligt, is een bed, bijvoorbeeld een thuiszorgbed, in de woonkamer wel zo gezellig. Op deze manier bent u onder de mensen en kunt u toch uw rust nemen wanneer u daaraan toe bent. Daarnaast weten de fabrikanten van de verpleegbedden dat comfortabel liggen enorm van belang is wanneer u veel in bed moet liggen. De bedden zijn daar dan ook uiteraard op afgestemd. Zo kunt u alle delen van het bed afzonderlijk bedienen en bijvoorbeeld het onderste gedeelte wat hoger zetten, wanneer u een aandoening aan de benen heeft. Een verpleegbed kopen is vaak een hele opgave. Er zijn immers verschillende modellen beschikbaar en u dient de keuze te maken tussen nieuwe of gebruikte verpleegbedden. Mocht u hulp nodig hebben bij het maken van de juiste keuze, dan helpen wij u graag.

tweedehands verpleegbed

De voordelen van een verpleegbed

Een verpleegbed tweedehands kopen biedt vele voordelen. Ten eerste de prijs. Vaak heeft u het verpleegbed of ziekenhuisbed voor een bepaalde tijd nodig en is de aanschaf van een nieuw bed niet nodig. In dat geval kunt u uiteraard een tweedehands verpleegbed kopen. Deze bedden bieden dezelfde voordelen als nieuwe verpleegbedden, zijn uitvoerig getest en indien nodig, hersteld of gerepareerd. Een verpleegbed biedt daarnaast de volgende voordelen:

  • Het bed is in hoogte verstelbaar en dat maakt het voor uzelf makkelijk om in en uit bed te stappen.
  • Ook uw verzorger kan het bed op de gewenste werkhoogte plaatsen, zodat hij geen blessures of rugklachten oploopt.
  • Het bed opmaken was nog nooit zo gemakkelijk. Ook wanneer u het bed opmaakt of op laat maken, zet u het verpleegbed op de gewenste hoogte.
  • Het eten is bed is ook mogelijk, omdat u de delen van het verpleeg bed ook afzonderlijk kunt bedienen. Door de rugleuning omhoog te zetten, zit u gemakkelijk in uw bed.
  • Schoonmaken en stofzuigen onder het bed is eenvoudig nu u het bed hoger kunt zetten. Bukken is niet meer nodig.

Uitgebreid assortiment tweedehands verpleegbedden

In ons assortiment vindt u een breed scala aan verpleegbedden tweedehands, maar ook nieuwe hoog laag bedden. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen hebben wij verpleeg bedden beschikbaar. Deze zijn voorzien van bedhekken, zodat uw kind tijdens zijn diepe slaap niet uit bed kan vallen. Daarnaast zijn er bij Thuiszorgbed Voordeel ook extra lange verpleegbedden verkrijgbaar. Deze bedden van maar liefst 220 cm lang zijn erg fijn wanneer u wat langer bent. Bij onze bedden zijn papegaaien beschikbaar en u kunt vaak direct een zorgmatras erbij bestellen. De matrassen zijn luchtdoorlatend en waterafstotend en speciaal ontwikkeld voor mensen die veel en vaak in bed liggen. Extra comfort is altijd mooi meegenomen.

Thuiszorgbed Voordeel

Een gebruikt verpleegbed kopen is een goede keuze wanneer u niet teveel geld uit wilt geven en toch kwaliteit wilt. Thuiszorgbed Voordeel heeft de beste bedden voor u op een rijtje gezet. Uiteraard bent u van harte welkom in onze showroom om de hoog laag bedden te bekijken, maar u kunt uw bestelling ook online plaatsen. Wij bezorgen het bed bij u thuis voor het vaste bedrag van € 75,-. Dat is inclusief montage van het verpleegbed. Wij bezorgen de verpleegbedden, ook wel seniorenbed genoemd, ook in het buitenland. Neemt u hiervoor contact met ons op. Ook voor overige vragen of hulp bij het verpleegbed kopen, neemt u contact met ons op. Wij staan u graag te woord.