Verzorgingsbedden tweedehands

Wanneer u bedlegerig bent, is een verzorgingsbed wellicht een goede keuze. Met een in hoogte verstelbaar verzorgings bed ligt u niet alleen comfortabel, ook voor uw verzorger werkt dit een stuk prettiger. In onze webshop hebben we een uitgebreid assortiment tweedehands verzorgingsbedden. Deze zijn uitvoerig getest en eventuele beschadigingen zijn, indien noodzakelijk, hersteld. Zo kunt u profiteren van uitstekende kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Een tweedehands verzorgingsbed voor thuis kopen

Een verzorgingsbed kopen is vaak voor tijdelijk gebruik. De aanschaf van een nieuw verzorgings bed, ook wel hoog-laag bedden genoemd, brengt echter vaak hoge kosten met zich mee. Een alternatief kan Thuiszorgbed Voordeel u bieden in de vorm van een verzorgingsbed tweedehands. Deze bedden zijn van dezelfde uitstekende kwaliteit, maar eerder gebruikt. De gebruikte hoog-laag bedden worden uitvoerig getset en nagekeken alvorens wij ze in de verkoop plaatsen. Ook worden beschadigingen indien nodig hersteld. Op deze manier heeft u een voordelig verzorgingsbed voor een mooie prijs.

De voordelen van een verzorgings bed

Voor de verzorging thuis, door een mantelzorger, een verpleegkundige , arts of andere vorm van verzorging, biedt een in hoogte verstelbaar bed vele voordelen:

  • U kiest eenvoudig uw ideale ligpositie, door het verzorgingsbed in de ideale stand te plaatsen
  • U kunt enkel het bovenste of onderste gedeelte apart verstellen
  • Uw verzorger plaatst het bed eenvoudig op de juiste werkhoogte, blessures aan bijvoorbeeld rug zijn hiermee verleden tijd
  • In en uitstappen wordt eenvoudiger voor de patiënt
  • Het bed opmaken kan nu op de perfecte werkhoogte en bukken is niet nodig
  • Een boek lezen in bed is een stuk fijner wanner u de rugleuning eenvoudig kunt verzetten
  • Stofzuigen onder het bed is een stuk eenvoudiger

Daarnaast heeft een tweedehands verzorgingsbed als grote voordeel dat deze gunstig geprijsd is. Kiest u toch liever voor een nieuw bed, dan heeft u naast de volledige garantie van drie maanden tevens fabrieksgarantie.

Uitgebreid assortiment

In de webshop van Thuiszorgbed Voordeel vindt u een uitgebreid assortiment verzorgingsbedden. Welk bed het meest geschikt is voor u is afhankelijk van de situatie. Wenst u een verzorgingsbed dat mooi aansluit bij uw interieur of zijn bepaalde functies belangrijk? Daarnaast hebben we ook extra lange bedden in onze webshop beschikbaar voor lange mensen. Tevens vindt u in onze webshop bijbehorende nachtkastjes, zodat u altijd uw belangrijke spullen bij de hand heeft. Deze nachtkastjes zijn vaak voorzien van uitschuifblad wat het eten op bed een stuk gemakkelijker maakt. Ook zorgmatrassen zijn eenvoudig bij te bestellen via onze webshop. Deze zijn luchtdoorlatend en waterafstotend en zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die veel en vaak in bed liggen. Dit stukje comfort is uiteraard van harte welkom wanneer u veel in bed dient te verblijven.

Thuiszorgbed Voordeel

Het uitgebreide assortiment aan tweedehands verzorgingsbedden, ook wel seniorenbedden of ziekenhuisbedden genoemd, biedt u een ruime keuze wanneer u kwaliteit tegen een betaalbare prijs wilt. Wilt u de bedden graag komen bekijken, dan bestaat de mogelijkheid onze showroom te bezoeken. Heeft u uw bed gevonden? Dan kunt u deze vaak al direct meenemen. Liever online bestellen en bij u thuis laten bezorgen? Ook dat is mogelijk. Wij bezorgen het verzorgingsbed bij u thuis voor het vaste bedrag van € 75,-. Dit is inclusief montage van het bed. Heeft u nog vragen? Dan kunt u ons eenvoudig bereiken door het contactformulier in te vullen. Of neem telefonisch contact op door te bellen naar 085-060 58 68. Wij helpen u graag verder.