Ziekenhuisbedden tweedehands

Op zoek naar een ziekenhuisbed voor thuisgebruik? Dan zijn onze hoog laag bedden wellicht iets voor u. Bij Thuiszorgbed Voordeel hebben we een grote voorraad ziekenhuisbedden beschikbaar, zowel nieuw als tweedehands. De gebruikte ziekenhuis bedden zijn vaak nog als nieuw. Ze worden voordat ze in onze showroom komen gecontroleerd en eventueel hersteld, zodat u verzekerd bent van een goed werkend hoog-laag bed. De bedden worden door heel Nederland bij u gebracht en gemonteerd voor het vaste lage bedrag van € 75,-. En met een garantie van drie maanden, bent u verzekerd van een goed ziekenhuis bed bij u thuis.

Ziekenhuisbedden voor thuis

Wanneer u zorg op bed nodig hebt of op zoek bent naar een ziekenhuisbed voor thuis dat op hoogte verstelbaar is, kunt u ervoor kiezen een tweedehands of nieuw ziekenhuisbed te kopen. Een verstelbaar bed heeft vele voordelen voor de verzorging thuis. Met een ziekenhuis bed dat u in hoogte kan verstellen, wordt de verzorging thuis extra makkelijk. De verzorger kan het bed op de gewenste hoogte zetten, zodat blessures aan bijvoorbeeld de rug, voorkomen kunnen worden. Maar ook voor de patiënt zelf is een verstelbaar ziekenhuisbed ideaal. Zo is het in en uit bed stappen van een bed waarvan de hoogte instelbaar is, veel makkelijker. U kunt het bed immers op een hoogte zetten waarbij de voeten de grond raken bij het uitstappen. Daarnaast biedt een ziekenhuis bed ook als voordeel dat u hem op een ideale stand kan zetten voor het opmaken van het bed of wanneer u onder het bed door wilt stofzuigen. Een hoog laag ziekenhuisbed biedt dus vele voordelen.

tweedehands ziekenhuisbed kopen bij Thuiszorgbed Voordeel

Ziekenhuisbed kopen

Wij hebben een groot assortiment ziekenhuisbedden beschikbaar. Zo kunt u ziekenhuisbedden kopen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. De ziekenhuisbedden zijn zowel nieuw als tweedehands of gebruikt bij Thuiszorgbed Voordeel te verkrijgen. Op de nieuwe modellen zit een fabrieksgarantie, tevens bieden wij u op de gebruikte modellen een garantie van tenminste drie maanden. Wanneer het ziekenhuisbed binnen de garantieperiode kapot gaat, neemt u uiteraard contact met ons op. Wij zullen u een passende oplossing bieden.

De voordelen van de bedden op een rijtje:

  • de verzorger kan het ziekenhuis bed naar zijn gewenste hoogte brengen om u of iemand in uw omgeving te verzorgen, zodat hij/zij daar geen blessures of rugklachten mee oploopt
  • het in en uit bed stappen wordt makkelijker met een ziekenhuisbed. U versteld het bed immer makkelijk naar de gewenste hoogte
  • het bed opmaken kan op een door u gewenste hoogte en bukken is dus niet nodig
  • onder het bed door stofzuigen worst erg gemakkelijk wanneer u het bed hoger zet
  • een nieuw hoog laag ziekenhuisbed heeft naast de volledige garantie van drie maanden tevens fabrieksgarantie

Thuiszorgbed Voordeel

Bij Thuiszorgbed Voordeel kunt u voordelig en snel een ziekenhuisbed kopen. Onze bedden worden door heel Nederland bij u thuis bezorgd voor het =vaste bedrag van € 75,-. De bezorging is inclusief montage. Tevens wordt het bed bij u binnen op de gewenset plek geplaatst. U kunt bij ons nieuwe hoog laag ziekenhuisbedden kopen, maar we hebben tevens tweedehands hoog laag ziekenhuis bedden hebben wij op voorraad beschikbaar. Daarbij is het zorgmatras en indien gewenst, een papegaai inbegrepen. Om het geheel af te maken hebben wij tevens nachtkasten en losse zorgmatrassen in ons assortiment.