Zorgmatrassen

Een zorgmatras is een flexibel matras dat luchtdoorlatend en waterafstotend is. De zorgmatrassen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die veel in bed liggen. Wilt u voor uw hoog laag bed een zorgmatras kopen, dan bieden wij u een ruim aanbod aan zorgmatrassen. Zowel nieuwe als tweedehandse zorgmatrassen zijn verkrijgbaar bij Thuiszorgbed Voordeel. Wij bezorgen het zorgmatras bij u thuis in heel Nederland, maar het is uiteraard ook mogelijk uw zorgmatras bij onze showroom in Hoogeveen op te halen.

Groot assortiment zorgmatrassen

Bij onze showroom in Hoogeveen hebben wij een groot aantal zorgmatrassen op voorraad. Dat betekent dat u direct bij aanschaf van uw tweedehands hoog laag bed of nieuw hoog laag bed een nieuw of tweedehands zorgmatras kunt kopen. De zorgmatrassen zijn flexibel en dus uitstekend geschikt voor een hoog laag bed. Daarnaast zijn ze gemaakt voor veelvuldig gebruik. Wanneer u de hele dag op bed dient te liggen, is een matras dat hiervoor gemaakt is dan ook geen overbodige luxe. De zorgmatrassen zijn daarnaast luchtdoorlatend en waterafstotend, een ongelukje heeft dus geen nadelige gevolgen voor het matras.

Voordelen zorgmatrassen

  • flexibel matras, dus ideaal voor gebruik bij een bed met verstelbare bodem
  • luchtdoorlatend en waterafstotend
  • speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik
  • makkelijk te reinigen
  • compleet met incontinentiehoes

Nieuwe zorgmatrassen en tweedehands zorgmatrassen

Bij Thuiszorgbed Voordeel kunt u zowel een nieuw zorgmatras aanschaffen, als een tweedehands zorgmatras kopen. Al onze tweedehandse producten worden vooraf nagekeken en eventueel hersteld, ook de tweedehands zorgmatrassen. Bij ons krijgt u garantie op al onze producten en Thuiszorgbed Voordeel levert kwaliteit die we waarborgen. Neem een kijkje in onze showroom en kom de zorgmatrassen gerust even uitproberen. Zorgmatras kopen? U kunt het matras direct meenemen! Uiteraard is het ook mogelijk het zorgmatras bij u thuis te laten bezorgen.